Nainen teki itsemurhan Facebookissa chattaillessaan

Ohhoh! · Anna Poikkimäki

Internetin ja sosiaalisen median aikakaudella kuolemista on tullut julkisia. Harva silti kertoo itsemurha-aikeistaan Facebook-yhteisöpalvelun välityksellä, kuten eräs taiwanilainen nainen. Nainen nimittäin keskusteli ystäviensä kanssa Facebook-sivustolla samaan aikaan, kun surmasi itsensä.

31-vuotias Claire Lin keskusteli internetissä yhdeksän ystävänsä kanssa ja kertoi näille itsemurha-aikeistaan. Ihmeellisesti kukaan naisen ystävistä ei hälyttänyt apua, kun Lin kuvaili yksityiskohtaisesti suunnitelmaansa. Samalla kun nainen jutteli ystävilleen, hän hengitti sisäänsä myrkyllisiä kaasuja.

Nainen julkaisi itsestään kuvia, joissa hän oli myrkkykaasujen ympäröimänä huoneessaan. Poliisin mukaan nainen kävi viimeiset keskustelunsa ystäviensä kanssa juuri ennen kuolemaansa. Ystävät yrittivät puhua hänet luopumaan suunnitelmastaan, mutta he eivät onnistuneet.

– Liian myöhäistä. Huoneeni on täynnä kaasuja. Julkaisin juuri uuden kuvan. Vaikka kuolen, en voi olla ilman Facebookia. Tämän täytyy olla Facebook-myrkkyä, kirjoitti nainen Daily Mail -sivuston mukaan viimeiseksi viestikseen.

Uusimmat