Pienirintainen nainen perusti huumefarmin – halusi rahaa silikonirintoihin

Ohhoh! Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Maailmalla tulee esille päivittäin erilaisia tarinoiden ihmisten kauneudentavoittelusta, joka voi joskus mennä yli. Nyt eräs pienillä rinnoilla varustettu brittiläinen nainen on tehnyt oman kotinsa makuuhuoneesta huumefarmin, jotta saisi maksettua itselleen suuremmat rinnat.

23-vuotias kahden lapsen äiti Kirsty Hartley antoi huumediilereille luvan perustaa 16.000 punnan arvoisen huumetehtaan hänen kotiinsa. Diilerit lupasivat vastavuoroisesti maksaa 8.000 punnan arvoisen rintojen suurennusleikkauksen naiselle. Hänen kotinsa muutettiin kannabisfarmiksi, ja kasvit asetettiin kasvamaan naisen makuuhuoneeseen.

Nainen pidätettiin, kun poliisi teki yllätysratsian hänen kotiinsa Bristoliin ja löysi sieltä 32 kannabiskasvia. Hartley on myöntänyt syyllisyytensä rikokseen. Hän kertoi oikeudelle kastelleensa kasveja silloin tällöin, kun diileri ei itse ehtinyt paikalle niitä hoitamaan.

Hartleyn kasvattamista kasveista olisi saanut arviolta 1,6 kiloa kannabista. Naisella ei ollut aiempaa rikostaustaa. Hän oli ainoastaan kerran nuoruudessaan jäänyt kiinni rattijuopumuksesta. Hartley tuomittiin 18 kuukauden yhteiskuntapalvelukseen ja vuoden mittaisen valvonnan alaiseksi.