Älä puhu näistä asioista ensitreffeillä

Lifestyle · Neea Jokinen

Ensitreffit voivat mennä pahasti pieleen, jos hermostuneempi osapuoli päästelee suustaan sammakoita keskustelun aikana. Jotkut voivat tesimerkiksi pitää liian uteliasta treffikumppania ahdistavana. Nyt Shape-lehti on eritellyt kysymyksiä, joiden esittämistä kannattaa vältellä ensitreffien aikana.

Jos havittelee toista treffi-iltaa uuden tuttavuuden kanssa, niin ensitreffien aikana ei pitäisi koskaan keskustella entisistä seurustelusuhteista. Dapper & The Duchess –sivuston bloggaajan Hilary Rushfordin mukaan entisistä parisuhteista puhuminen voi antaa vastakkaiselle osapuolelle takertuvan kuvan. Treffikumppani voi nimittäin luulla, ettei vastakkainen osapuoli ole vielä valmis uuteen suhteeseen.

Rushfordin mielestä ensitreffeillä ei kannata ehdottaa suorasanaisesti makuuhuoneen puolelle siirtymistä. Meille vai teille? –fraasin käyttö voi nimittäin kääntää leppoisan treffi-illan päälaelleen. Vastakkainen osapuoli voi pitää seksiin viittaavaa kysymystä rivona tai epäkunnioittavana.

Treffi-illan aikana ei myöskään kannata kysellä uudelta tuttavuudelta tämän raha-asioista. Treffikumppani voi nimittäin pitää vastakkaista osapuolta onnenonkijana, jos keskustelu siirtyy kuukausipalkkoihin ja pankkitilin muhkeuteen. Ensitreffeillä kannattaa myös vältellä keskustelun aiheita, jotka käsittelevät muun muuassa avioliittoa tai yhteistä tulevaisuutta silloisen treffikumppanin kanssa.