Nainen synnytti 12-vuotiaana – oma tytärkin pitää nolona

Ohhoh! · Neea Jokinen

Uutisoimme äskettäin Britannian vanhimmasta esikoislapsen synnyttäneestä äidistä. Sue Tollefsen nimittäin synnytti tyttövauvan 57-vuotiaana. Iäkäs nainen on kertonut katuvansa sitä, että hän hankki lapsen vanhalla iällä. Hänen mielestään oli nimittäin virhe tehdä lapsi yli viisikymppisenä.

Nyt Britanniassa uutisoitiin Jenny Teague-nimisestä naisesta, joka on maansa nuorin esikoislapsen synnyttänyt äiti. Nainen nimittäin synnytti Sasha-tyttärensä 12-vuotiaana vuonna 1997. Hänen esikoislapsensa kertoi vastikään haastattelussa, että hän aikoo varjella neitsyyttään täysi-ikäisyyteen asti.

– Olen neitsyt ja aion pitää sen niin 18 vuoden ikään asti. Teiniseksi on mielestäni ällöttävää. Menin shokkiin, kun sain tietää äitini synnyttäneen minut 12-vuotiaana. Mielestäni se on noloa, Sasha-tytär kertoi Closer-lehdelle.

27-vuotias Jenny Teague kertoi äitinsä huomanneen aikanaan hänen raskautensa. Naisen mukaan hänen äitinsä oli huolestunut tyttärensä pyöreästä mahasta ja vienyt tämän sairaalaan. Nuoren tytön keho ei ollut kehittynyt tarpeeksi, joten luonnollisen synnytyksen sijaan hänelle tehtiin keisarinleikkaus. Jennyn mukaan hänen tyttärensä sai alkunsa, kun hän harrasti seksiä 13-vuotiaan pojan kanssa.