Brittikaunotar paljasti riippuvuutensa: ”Siinä on jotain kiehtovaa”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Brittiläinen näyttelijätär Emily Blunt nousi kuuluisuuteen elokuvarooliensa myötä 2000-luvun alussa. Golden Globe -palkittu tähti tunnetaan erityisesti elokuvistaan Paholainen pukeutuu Pradaan, The Adjustment Bureau ja The Young Victoria.

Nyt Lontoossa varttunut kaunotar paljasti urheiluun liittyvän riippuvuutensa. Emily Blunt nimittäin kertoi olevansa täysin koukussa golfin pelaamiseen. Hän kertoi rakastavansa ulkoilua, joten golfin avulla hän saa nauttia ulkoilmasta sekä pelaamisesta. Neitokaisen vaatekaapista löytyykin glamouria hehkuvien juhlamekkojen sijaan golf-vaatteita.

– Olen aloittanut golfin harrastamisen. Rakastan ulkoilua ja golf tarjoaa sitä minulle. Golf-autolla ajaminen ja kylmän oluen juominen pelin yhteydessä on kiehtovaa, Emily Blunt kertoi Elle-lehden haastattelussa.

Emily Blunt kertoi haastattelussa, että hän rakastaa golfin lisäksi ruoanlaittoa. Näyttelijätär pitää muun muuassa ruokaohjelmien katselusta, sillä neitokaisen mukaan ne auttavat häntä rentoutumaan hektisen aikataulun keskellä. Tähden mielestä hän on hyvä kokkaamaan lasagnea.

Emily Blunt teki näyttelijädebyyttinsä televisiossa Boudica-ohjelmassa. Suuren yleisön tietoisuuteen hän nousi kuitenkin vasta Paholainen pukeutuu Pradaan -elokuvaroolinsa myötä. Hän näytteli elokuvassa Meryl Streepin roolihahmon kurinalaista assistenttia. Neitokainen sai sivuroolistaan ylistystä kriitikoilta sekä katsojilta.