Krapulapäivä tulossa? Nämä pelastavat päiväsi

Lifestyle · Neea Jokinen

Uutisoimme viime vuonna Blowfish-poretabletista, joka on nimetty viralliseksi ”darralääkkeeksi”. Viranomaiset hyväksyivät muutama kuukausi sitten krapulapillereiden myynnin Yhdysvalloissa. Lääkkeen valmistaja kertoi The New York Daily News -lehdelle, että lääke lievittää krapulan oireet jopa 15 minuutissa.

Nyt Mademan-sivusto on listannut aamiaisia, jotka voivat pelastaa krapulapäivän. Bileillan jälkeisenä aamuna olo voi olla karmiva, mutta paahtoleipä ja inkivääritee voivat parantaa olotilaasi. Paahtoleipää kannattaa syödä krapula-aamuisin ilman voita. Sokeria ja kermaa sisältäviä ruokia kannattaa vältellä krapulapäivänä, jos haluaa pitää edellisen illan antimet sisuksissaan.

Myös banaanismoothie veden kera voi auttaa krapulasta kärsivää. Vesi nimittäin auttaa vähentämään turvotusta ja päänsärkyä. Banaanismoothie puolestaan auttaa palauttamaan bileillan aikana menetettyjä ravintoaineita. Krapulapäivän ensimmäiseksi ruoaksi sopii hyvin myös vihannesmunakas ja kahvi sekä ”mättöateria”, joka sisältää pekonia, kananmunia, pannukakkuja, jäätelöä ja makkaraa.