Näyttelijäkaunotar pidätettiin – hyökkäsi miehen kimppuun

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Suositun 70’s Show -komediasarjan päätähdistä suurin osa on pysynyt julkisuudessa ohjelman päättymisenkin jälkeen. Esimerkiksi näyttelijät Ashton Kutcher, Mila Kunis ja Topher Grace kuuluvat nykyisin Hollywoodin kärkikastiin. Nyt eräs televisiosarjan tähdistä on joutunut tekemisiin poliisin kanssa.

Laurie-roolihahmoa komediasarjassa näytellyt Lisa Robin Kelly nimittäin pidätettiin aiemmin tällä viikolla pahoinpitelystä epäiltynä. 42-vuotiaan näyttelijättären väitetään hyökänneen huonetoverinsa kimppuun Los Angelesissa. Lisa Robin Kellyn mukaan hän on syytön, sillä julkkiksen mukaan kyseinen mies on lavastanut pahoinpitelyn.

Näyttelijättären mukaan hän yritti paeta parin kodista riidan alkaessa. Mies ei kuitenkaan päästänyt tähteä astumaan ulos ovesta, vaan riuhtaisi naisen kovakouraisesti takaisin asuntoon. Lisa Robin Kellyn mukaan hänen asuintoverinsa on lavastanut pahoinpitelyn, jotta hän voisi pilata televisiotähden maineen.

– Olen raitis ja elämäni on oikeilla raiteilla. Olen syytön, enkä voisi koskaan satuttaa häntä, nainen kertoi TMZ-sivustolle.

Lisa Robin Kelly on joutunut aiemminkin poliisien syyniin muun muuassa rattijuopumuksen takia. Tähti teki näyttelijädebyyttinsä vuonna 1992 televisiosarjassa Married… with Children. Sittemmin neitokainen on tehnyt roolitöitä lukuisissa sarjoissa kuten Salaiset kansiot, Siskokset, Murphy Brown ja Silk Stalkings. 70’s Show -komediasarjassa näyttelijätär esiintyi kolmen vuoden ajan.