Seksipäiväkirja paljasti: Poliisi harrasti seksiä 36 kertaa työaikana

Ohhoh! Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Uutisoimme taannoin eräästä poliisista, joka vietteli naisia univormunsa avulla työaikana. Mies oli harrastanut seksiä salarakkaansa kanssa muun muuassa poliisiaseman pannuhuoneessa. Nyt eräs naimisissa oleva poliisi on jäänyt kiinni seksisuhteesta ja saanut sen takia potkut työpaikaltaan.

David McCann -nimisen poliisin salarakas nimittäin väittää harrastaneensa miehen kanssa lukuisia kertoja seksiä tämän työaikana. Melissa Kingfield -nimisen naisen mukaan hän oli poliisille pelkkä seksilelu, jota mies kävi testaamassa aina työaikanaan. Nainen oli pitänyt kirjaa parin seksikerroista, joita oli kertynyt poliisin työaikana peräti 36.

Naisen seksipäiväkirjan mukaan he harrastivat seksiä aamuisin ja iltapäivisin. Poliisimiehen kerrottiin kehuskelleen seksisuhdettaan kollegoilleen, joiden mielestä David McCann käytti poliisin virkaansa hyväkseen naisen liehittelyssä. Naisen mukaan hän olikin ”täysin poliisin vetovoiman valloissa”.

– Olin sokea rakkauden takia. Uskoin hänen kaikkia selityksiään. Lopulta tajusin, että hän käyttää minua vain hyväkseen. Tunsin oloni petetyksi ja hyväksikäytetyksi, Melissa Kingfield kertoi Sun Sentinel -lehdelle.