Supertähtien Twitter-sanasota miljoonien fanien nähtävillä

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Uutisoimme äskettäin kantrilaulaja Miranda Lambertista, joka kritisoi Twitter-blogissaan poptähti Chris Brownia. Naistähti ei nimittäin pitänyt siitä, että ex-tyttöystävänsä Rihannan taannoin pahoinpidellyt Chris Brown sai suitsutusta Grammy-gaalan esityksestään.

Nyt suorasanainen Miranda Lambert kirjoitti Twitter-blogissaan viestin, jossa hän ihmetteli näyttelijäkomistus Ashton Kutcherin toimia. Kantrilaulajan mielestä Miehen puolikkaat -tähti nimittäin puhui pilkalliseen sävyyn kantrimusiikista The Academy of Country Music -gaalan lavalla.

– Pilkkasiko Ashton Kutcher kantrimusiikkia ACM-gaalassa? Katson hänen esiintymistään uudestaan ja se mietityttää minua, Miranda Lambert kirjoitti Twitterissä.

Viestin noustua uutisotsikoihin Ashton Kutcher kirjoitti omaan blogiinsa puolustuspuheen. Näyttelijäkomistuksen mukaan hän rakastaa kantrimusiikkia, eikä hänen tarkoituksenaan ollut pilkata kyseistä musiikkigenreä.

– Olen yksi kantrimusiikin suurimmista faneista. En todellakaan pilkannut sitä. Onneksi olkoon voitostasi, Ashton Kutcher vastasi Twitter-blogissaan.

Nashville Star -kykyjenetsintäkilpailusta kuuluisuuteen singahtanut Miranda Lambert kuuluu kantrimusiikin kärkinimiin. Kollegansa Blake Sheltonin kanssa naimisissa oleva laulajatar voitti äskettäin pidetyssä ACM-gaalassa palkinnon Four The Records -albumillaan. Neitokainen levytti Pistol Annies -yhtyeensä kanssa tunnusmusiikkia Nälkäpeli-elokuvaan.