Poikabändin tähti itkee jatkuvasti – poikkeuksellinen syy

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Maailman suosituimpiin poikabändeihin aikanaan lukeutunut Take That hajosi vuonna 1996, kun Robbie Williams jätti vuotta aiemmin yhtyeen ja suuntasi erittäin menestyksekkäälle soolouralle. Taannoin Williams teki paluun yhtyeen riveihin 15 vuoden tauon jälkeen.

Poptähden Ayda-vaimon uutisoitiin äskettäin odottavan pariskunnan esikoislasta. Nyt 38-vuotiaan laulajan kerrottiin itkevän jatkuvasti ilouutisen takia. Robbie Williams on nimittäin niin onnellinen tulevasta isyydestään ja esikoislapsestaan, että hän vuodattaa sen takia onnen kyyneliä.

– Robbie itkee jatkuvasti, koska hän on niin onnellinen. Take Thatin muutkin jäsenet saavat perheenlisäystä, joten yhtyeen jaloissa pyörii pian pieniä vauvoja, poptähden Pete-isä kertoi The Sun -lehdelle.

Laulaja kiitteli äskettäin virallisilla kotisivuillaan fanejaan heidän onnitteluviesteistään. Samalla Robbie paljasti, ettei hän ole vielä miettinyt tulevan vauvan nimeä vaimonsa kanssa. Viime vuonna poptähti kertoi, että hän haluaa kaksi lasta.

Robbie ja hänen amerikkalainen näyttelijävaimonsa Ayda Field asuvat nykyisin Los Angelesissa. Hulivililaulaja otti taannoin kaikki kahdeksan koiraansa mukaan Britanniaan kiertueelle, koska hän ei kestänyt olla kauaa erossa rakkaista ystävistään. Pariskunta meni naimisiin vuonna 2010.