Näin penis sanoisi, jos osaisi puhua

Lifestyle · Neea Jokinen

Monelle miehelle kolmanneksi jalaksikin kutsuttu sukuelin voi aiheuttaa päänvaivaa, jos peniksen koko ei esimerkiksi tyydytä seksikumppania vällyjen välissä. Siittimiinsä tyytyväiset miehet taas saattavat pitää hyvin varusteltua alakertaansa lähes maagisena ominaisuutena.

Nyt Women’s Health -sivusto kertoo, mitä penis haluaisi kertoa maailmalle, jos se osaisi puhua. Miesten sukupuolielimellä olisi paljon sanottavaa etenkin rakastelun monipuolisuudesta ja jäykistyvän vartensa käytöstä. Siitin muun muuassa haluaisi kertoa, ettei nirsoilu kuulu hänen toimintaansa. Penis on nimittäin valmis kokeilemaan lähes kaikkea seksiin liittyvää toimintaa.

Miehen elin haluaisi pyytää apua seksikumppaniltaan erektion heikentyessä, sillä penis ei halua veltostua seksin aikana. Jos penis osaisi puhua, se haluaisi sanoa pitävänsä enemmän kuumasta kuin kylmästä. Se lähtisikin mieluummin kantajansa kanssa trooppiseen ilmastoon kuherruskuukaudelle kuin työntöretkelle Etelämantereelle.

Miehen alakerran valtias haluaisi myös kertoa olevansa lähes mihin kellonaikaan tahansa valmiina seksiin. Penikselle käy vallan mainiosti esimerkiksi aamuseksi, sillä miehen elin on etenkin aamutuimaan kivenkovassa erektiotilassa. Lisäksi eroottisista virikkeistä pitävä elin haluaisi kertoa, että seksi on hänen lempipuuhaansa.