Hääjuhla päättyi poliisioperaatioon – alkoholilla osuutta asiaan

Ohhoh! Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Hääjuhlissa on yleensä tarjolla rutkasti alkoholia, jota siemaillaan juhlamielellä olevien ystävien ja sukulaisten kanssa yön pikkutunneille asti. Nyt erään amerikkalaisen avioparin hääjuhlan uutisoitiin saaneen hurjan käänteen kännisen häävieraan takia.

Tuore aviopari oli järjestänyt hääjuhlat Ohion St. Clarence -kirkon juhlatiloissa. Sulhasen veljen vaimo oli ottanut hieman liikaa alkoholia ja voimakkaassa humalatilassa ollut nainen päätyikin tanssimaan hitaita vasta-avioituneen sulhasen kanssa. Brooke Burke -nimisen naisen toimet eivät kuitenkaan miellyttäneet hääpukuista morsianta.

Morsian pyysi juopunutta naista lopettamaan kiehnäävän tanssinsa hänen aviomiehensä kanssa. Brooke Burke raivostui hitaiden keskeyttämisestä ja yritti lyödä morsianta. Hääjuhlan ovimiehenä toimi poliisimies, joka päätyi keskelle kissatappelua. Juopunut nainen löi iskun poliisin kasvoihin ja hänet kuljetettiin hääjuhlista putkaan, Radar Online -sivusto uutisoi.