Miehen kosto liian pitkälle – oikeus tuomitsi sikailijan

Ohhoh! Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Otsikoihin nousee aina välillä kateellisia ex-puolisoita, jotka ovat yrittäneet tehdä heistä eronneen puolison elämän erittäin vaikeaksi. Nyt erään katkeran miehen uutisoitiin ahdistelleen ex-tyttöystäväänsä yli puolentoista vuoden ajan.

Menestynyt kirjailija Adele Nozedar jätti aikoinaan 49-vuotiaan seurustelukumppaninsa Simon Claytonin. Mies ei kuitenkaan suostunut luopumaan rakkaastaan, vaan alkoi ahdistelemaan tätä eron jälkeen. Katkera mies muun muuassa perusti verkkoon blogin, johon hän kirjoitti ex-naisystävänsä yksityisasioita kaikkien nähtäville.

Poliisien mukaan mies saattoi kirjoittaa päivässä jopa 18 viestiä ”ahdistelublogiinsa”. Lisäksi mies lähetti entiselle kumppanilleen erään sosiaalisen median palvelussa yli 4.300 kaveripyyntöä. Kostonhimoinen ahdistelu sai kuitenkin yllättävän käänteen, kun mies postitti naiselle kuolleen siilin. Tekojensa takia Simon Claytonille määrättiin lopulta vuodeksi yhdyskuntapalvelua ja lähestymiskielto, The Daily Mail -lehti uutisoi.