Elisha Cuthbert mukaan 24-sarjan elokuvaversioon

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Suomessakin suuren suosion saaneesta 24-televisiosarjasta tunnetuksi tullut ja sittemmin myös muutamissa elokuvissa nähty Elisha Cuthbert on viettänyt viime aikoina hiljaiseloa julkisuudesta, mutta nyt hän poseeraa kanadalaisen Flare-lehden kannessa ja sisäsivuilla.

Nykyisin vaalea näyttelijäkaunotar tähdittää suosittua Happy Endings -televisiosarjaa. Sen merkeissä hän keikisteli taannoin muiden muassa Herve Legerin asuissa ja Max Azrian koruissa. Nyt Elisha on kertonut olevansa valmis uusimaan roolinsa Jack Bauerin tyttärenä uudessa 24-elokuvassa.

– Kiefer on juuri nyt kiireinen Touch-sarjansa kanssa, mutta on vain ajan kysymys, koska uuden elokuvan kuvaukset aloitetaan. Minulle soitettiin ja kehoitettiin varautumaan kuvauksiin. Uusin roolini todella mielelläni, kertoo Elisha Cuthbert The Hollywood Reporter -sivustolle.

24-elokuvan kuvaukset piti aloittaa tässä kuussa, mutta niitä on jouduttu siirtämään, kun päätähti Kiefer Sutherland on ollut kiinni uudessa Fox-kanavan Touch-sarjassaan. Elokuvan tulevaa kastia ei ole vielä paljastettu julkisesti ja onkin arvuuteltu nähdäänkö Kim Baueria näytellyt Cuthbert filmissä. Sutherland kertoi aiemmin Jay Lenolle tämän tv-show’ssa, että elokuvassa nähdään muutamia vanhoja tähtiä ja myös uusia kasvoja.

Paris Hiltonin ystävänäkin tunnettu Elisha nähdään myös CBS-kanavan Ny-Lon -televisiosarjan päätähtenä. Elisha Cuthbert esittää sarjassa newyorkilaista kirjallisuuden opettajaa ja levykaupan myyjää, joka ihastuu Atlantin takana Lontoossa asuvaan meklariin. Ny-Lon perustuu aikaisempaan brittiversioon, joka on Rashida Jonesin ja Steven Moyerin käsialaa.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat