Elisha Cuthbert mukaan 24-sarjan elokuvaversioon

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Suomessakin suuren suosion saaneesta 24-televisiosarjasta tunnetuksi tullut ja sittemmin myös muutamissa elokuvissa nähty Elisha Cuthbert on viettänyt viime aikoina hiljaiseloa julkisuudesta, mutta nyt hän poseeraa kanadalaisen Flare-lehden kannessa ja sisäsivuilla.

Nykyisin vaalea näyttelijäkaunotar tähdittää suosittua Happy Endings -televisiosarjaa. Sen merkeissä hän keikisteli taannoin muiden muassa Herve Legerin asuissa ja Max Azrian koruissa. Nyt Elisha on kertonut olevansa valmis uusimaan roolinsa Jack Bauerin tyttärenä uudessa 24-elokuvassa.

– Kiefer on juuri nyt kiireinen Touch-sarjansa kanssa, mutta on vain ajan kysymys, koska uuden elokuvan kuvaukset aloitetaan. Minulle soitettiin ja kehoitettiin varautumaan kuvauksiin. Uusin roolini todella mielelläni, kertoo Elisha Cuthbert The Hollywood Reporter -sivustolle.

24-elokuvan kuvaukset piti aloittaa tässä kuussa, mutta niitä on jouduttu siirtämään, kun päätähti Kiefer Sutherland on ollut kiinni uudessa Fox-kanavan Touch-sarjassaan. Elokuvan tulevaa kastia ei ole vielä paljastettu julkisesti ja onkin arvuuteltu nähdäänkö Kim Baueria näytellyt Cuthbert filmissä. Sutherland kertoi aiemmin Jay Lenolle tämän tv-show’ssa, että elokuvassa nähdään muutamia vanhoja tähtiä ja myös uusia kasvoja.

Paris Hiltonin ystävänäkin tunnettu Elisha nähdään myös CBS-kanavan Ny-Lon -televisiosarjan päätähtenä. Elisha Cuthbert esittää sarjassa newyorkilaista kirjallisuuden opettajaa ja levykaupan myyjää, joka ihastuu Atlantin takana Lontoossa asuvaan meklariin. Ny-Lon perustuu aikaisempaan brittiversioon, joka on Rashida Jonesin ja Steven Moyerin käsialaa.