Miley Cyrusin vartalo huippukunnossa

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Poptähti-näyttelijä Miley Cyrus on tullut tunnetuksi rohkeilla kuvillaan, joita hän on itsekin julkaissut verkossa jo vuosien ajan. Hannah Montana -sarjan lapsitähtenä miljoonien tyttöjen idoliksi noussut lahjakkuus on myöntänyt olevansa huono roolimalli.

Miley Cyrus on ravannut viime aikoina tiuhaan tahtiin kuntosalilla, sillä 19-vuotias neitokainen haluaa treenata vartalonsa huippukuntoon. Nyt teinitähti kuvattiin poistumassa pilates-tunnilta Hollywoodissa. Kaunotar oli valinnut ylleen hyvin paljastavan topin, joka paljasti Mileyn litteän vatsan.Kuva: SplashKuva: Splash

Kahdeksanvuotiaana näyttelijänurasta kiinnostunut Miley Cyrus on seurustellut muun muuassa poppari Nick Jonasin ja mallikomistus Justin Gastonin kanssa. Teinitähden nykyisen poikaystävän Liam Hemswortin väitettiin jättäneen australialaisen tyttöystävänsä Cyrusin takia. Sittemmin kolmiodraaman sivuuttaneet tähdet ovat nykyään umpirakastuneita.