Miley Cyrus vilautti paljasta alapäätään kuvaajille

Viihdeuutiset · Stara.fi

Monet viihdemaailman naistähdet ovat jossain vaiheessa uraansa menneet vilauttamaan paljasta alapäätään paparazzikuvaajille joko vahingossa tai julkisuutta saadakseen. Nyt tähän joukkoon on liittynyt myös 19-vuotias teinitähti Miley Cyrus.

Miley on kuvattu viime päivinä useita kertoja menossa kuntosalille ja pilates-tunnille. Tällä kertaa neitokainen oli pukeutunut erittäin niukkaan mustaan mekkoon, jonka alla ei ollut lainkaan alushousuja. Autosta noustessaan julkkistähti ilmeisesti unohti asian, ja kuvaaja sattui ikuistamaan hänen intiimit paikkansa.

Kuvan luonteen takia emme voi kyseistä K18-kuvaa julkaista, mutta esimerkiksi useat amerikkalaiset verkkosivustot ovat sen julkaisseet jopa sensuroimattomana.

Hannah Montana -sarjan näyttelijänä ja laulajana miljoonien tyttöjen idoliksi noussut Miley Cyrus kiinnostui näyttelijäurasta kahdeksanvuotiaana. Hän on seurustellut muun muuassa poppari Nick Jonasin ja mallikomistus Justin Gastonin kanssa. Teinitähden nykyisen poikaystävän Liam Hemswortin väitettiin jättäneen australialaisen tyttöystävänsä Cyrusin takia.