One Direction -tähdet paljastivat sicpackinsä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Irlantilais-englantilainen One Direction -yhtye on noussut nopeasti teinityttöjen suursuosikiksi ympäri maailmaa. Britannian X Factor -kilpailussa syntynyt bändi niittää parhaillaan menestystä myös Suomessa.

Parhaillaan One Direction on Australiassa, jossa he pääsivät eilen nauttimaan Sydneyn sataman näyttävistä maisemista. Samalla olutta siemailleet nuoret tähdet nauttivat auringosta jopa ilman paitaa. Paparazzit saivat ikuistettua nuoren tähtien puuhat kuviin.Kuva: SplashKuva: SplashKuva: Splash

Äskettäin One Directionin pojille asetettiin Yhdysvaltojen kiertueelle erikoinen kielto. Levy-yhtiön pomot halusivat nimittäin varjella bändin puhtoista imagoa ja siksi kielsivät bändin sinkkupojilta seksin harrastamisen kiertueen aikana.

One Direction -yhtye perustettiin X Factor -ohjelmassa, kun viisi nuorta miestä ei yksinään menestynyt kisassa. Heitä pyydettiin perustamaan bändi, ja sen jälkeen menestystä on tullut roppakaupalla. Yhtyeen ensimmäinen single What Makes You Beautiful nousi suoraan brittilistan ykköseksi ja esikoisalbumi Up All Night julkaistiin marraskuussa.