Hulvaton käytännön pila onnistui – vartijatkin menivät lankaan

Nettivideot Ohhoh! Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Moni on varmasti joskus haaveillut tähteydestä ja toivonut, että saisi viettää vaikkapa yhden päivän jonkun supertähden saappaissa. Nyt eräs tavallinen tallaaja on toteuttanut huijauksen, jossa hän sai nauttia kuuluisuudesta päivän ajan.

Thomas Elliot -niminen mies nimittäin huijasi olevansa kuuluisa näyttelijä, jota erään ostoskeskuksen asiakkaat alkoivat kiihkeästi seuraamaan. Nettivideolla nähdään, kuinka joukko teini-ikäisiä tyttöjä seuraa miestä ja pyytää tältä nimikirjoituksia.

Uteliaat ohikulkijat pysähtyvätkin tuijottamaan ”supertähteä” ja pohtimaan, mistä elokuvasta mies on tuttu. Nettivideolla kerrotaan, että julkkikseksi tekeytynyt mies sai pian erityiskohtelua muun muuassa vartijoilta ja vaatekaupoilta, jotka tarjosivat miehelle muun muuassa yksityisen kierroksen ja ostohetken ostoskeskuksessa.