44-vuotias Lisa Edelstein alastomana

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Amerikkalainen televisiotähti Lisa Edelstein ei lukeudu viihdelehtien vakiokalustoon, vaikka hän onkin tehnyt pitkän ja monipuolisen uran televisiossa ja elokuvissa. Suomalaisille hän tuli tunnetuksi vuonna 2007, kun hän seurusteli suomalaisen joogaohjaaja Petri Räisäsen kanssa.

Nyt 44-vuotias näyttelijätär nähdään PETA-hyväntekeväisyysjärjestön rohkeassa kampanjakuvassa. Kaunotar nimittäin poseeraa kuvassa vihreän salaattimeren keskellä ilman rihman kiertämää. Lisa Edelstein ei ole kuvan perusteella antanut vartalonsa rupsahtaa, sillä hän on ikäisekseen huippukunnossa.

New Jerseyssä varttunut Lisa Edelstein tunnetaan parhaiten Lisa Cuddyn roolistaan House-hittisarjassa. Hänet palkittiin roolista vuonna 2005 Satellite-pystillä. Kaksikymmentä vuotta sitten uransa aloittanut näyttelijätär on tähdittänyt lukuisia televisiosarjoja, kuten Ally McBeal, Teho-osasto, Frasier ja Good Wife.