Näin rintaliivit avataan yhdellä kädellä – naisten päiväuni näyttää mallia

Nettivideot Ohhoh! Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Elokuvatähti Zac Efron joutui äskettäin noloon tilanteeseen, kun hän pudotti kondomin taskustaan punaiselle matolle The Lorax -lastenelokuvan ensi-illassa. Kondomimokan jälkeen entinen teinitähti piti valistuspuheen ehkäisyn käytöstä.

Zac Efron nähdään pian The Lucky One -elokuvassa, jossa hän esittää muun muuassa rohkean seksikohtauksen vastanäyttelijänsä Taylor Schillingin kanssa. Nyt 24-vuotias tähti paljasti erikoistaitonsa elokuvan markkinointikiertueella. Zac Efron nimittäin näytti eräässä haastattelussa, miten avataan rintaliivit yhdellä kädellä.

– Pitää vain puristaa vähän ja liu’uttaa. Noin se tehdään, kun pussaat tyttöä edestäpäin, Zac Efron kertoo Hot 30 -sivuston toimittajille.

Zac Efron seurusteli viiden vuoden ajan vastanäyttelijänsä Vanessa Hudgensin kanssa. Pariskunnan väitettiin eronneen, koska Hudgens ei ollut valmis kihlautumaan näyttelijän kanssa. Sinkkupäivistään nauttinut Zac on sittemmin yhdistetty muun muuassa aussikaunotar Teresa Palmeriin, Bruce Willisin tyttäreen Rumer Willisiin ja näyttelijätär Lily Collinsiin.