Opettaja tuli raskaaksi ilman avioliittoa – koulu antoi potkut

Ohhoh! Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Uutisoimme taannoin näyttelijäkaunotar Hilary Duffista, joka sai potkut The Story of Bonnie and Clyde -elokuvasta raskautensa takia. Korvaukseksi potkuistaan entinen lapsitähti sai 100.000 dollaria. Nyt eräs uskonnollinen koulu on antanut potkut naisopettajalle, joka tuli raskaaksi.

29-vuotias Cathy Samford työskenteli opettajana kristillisessä The Heritage Christian -yksityiskoulussa. Hän joutui kuitenkin sanomaan hyvästit työtovereilleen ja oppilailleen viime vuonna, kun hänelle näytettiin ovea raskauden takia. Uskonnollisen koulun mukaan kihloissa ollut naisopettaja ei nimittäin näyttänyt hyvää esimerkkiä siveellisyydestä koululaisille.

Cathy Samfordilla on kaksi lasta aiemmasta avioliitostaan. Koulu perusteli eropäätöstään sillä, että opettaja ei ollut naimisissa raskauden tultua ilmi. Rehtori Ron Taylorin mielestä naisopettaja ei ole kristillinen roolimaali nuorille. Nainen on kertonut järkyttyneensä potkuistaan, sillä hän ei pidä itseään moraalittomana ihmisenä.

– En ole sellainen opettaja, joka menee baariin ja saattaa lapsen aluille bileillan päätteeksi. En voi uskoa, että menetin työni. Olin kihloissa ja valmiina menemään naimisiin, Cathy Samford kertoi The Daily Mail -lehti.