Tänään Poliisi-tv:ssä: Johanna ja Julia Tukiaisen putkareissu

Viihdeuutiset · Stara.fi

Stara kertoi taannoin kuinka Johanna Tukiainen ja hänen Julia-siskonsa riehuivat Sirkus-ravintolassa Hämeenlinnassa. Esiintymässä olleet sisarukset ajautuivat lopulta tappeluun katsojien kanssa ja paikalle hälytetyt poliisit ottivat heidät kiinni.

Sattumalta poliisipartion mukana oli Poliisi-tv -ohjelman kuvausryhmä, joka tallensi tapahtumat televisiokatsojien nähtäväksi. Tänään kyseinen jakso esitetään TV2-kanavalla kello 21.25 alkavassa Poliisi-tv -lähetyksessä.

Staran paikan päältä saamien tietojen mukaan Tukiaisen potkun kasvoihinsa saaneen miehen nenä vuoti iskun jälkeen runsaasti verta. Poliisin saavuttua paikalle he päättivät ottaa mukaansa sekä Johannan että Julian. Kiinniotettaessa Julia teki voimakasta vastarintaa, mutta molemmat saatiin lopulta poliisiautoon. Siskokset kuljetettiin pois paikalta kahdella eri poliisiautolla.