Poliisi ottanut Tukiaisen siskokset kiinni Hämeenlinnassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Staran saamien tietojen mukaan Johanna Tukiainen ja hänen Julia-siskonsa on hetki sitten viety poliisin toimesta putkaan Hämeenlinnassa. Poliisit soitettiin paikalle Sirkus-ravintolaan sen jälkeen, kun Julia oli potkaissut keikan yleisössä ollutta miestä rajusti kasvoihin.

Silminnäkijöiden mukaan potkun kasvoihinsa saaneen miehen nenä vuoti iskun jälkeen runsaasti verta. Miehen mahdollisesti saamista muista vammoista ei ole vielä tarkempaa tietoa.

Poliisin saavuttua paikalle he päättivät ottaa mukaansa sekä Johannan että Julian. Kiinniotettaessa Julia teki voimakasta vastarintaa, mutta molemmat saatiin lopulta poliisiautoon. Siskokset kuljetettiin pois paikalta kahdella eri poliisiautolla.

PÄIVITYS: Lue Johanna Tukiaisen kommentit tapauksesta tästä.

Uusimmat