Nainen, näin pysyt seksikkäänä – Täydellisen naisen vinkit

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Huippusuosittua Täydelliset naiset -televisiosarjaa tähdittävä Eva Longoria perusti äskettäin Eva Longoria Foundation -hyväntekeväisyysjärjestön. Kaunotar järjesti muutama viikko sitten julkkistähtiä vilisevät juhlat Los Angelesissa järjestönsä kunniaksi.

Miljoonat miesfanit saivat vastikään mahdollisuuden kaunottaren iskemiseen, sillä Eva Longoria erosi poikaystävästään Eduardo Cruzista. Nyt 37-vuotias näyttelijätär paljasti vinkkinsä, joilla hän on pysynyt maailman seksikkäimpien naisten listoilla vuosien ajan. Tähden mukaan naiset voivat säilyttää hehkeytensä ja seksikkyytensä kuntoilun avulla.

– Pidän huolta itsestäni kuntoilemalla. Treenaan lähes joka päivä henkilökohtaisen kunto-ohjaajani kanssa ja katson, mitä syön. Kokeilin joskus sokeritonta dieettiä ja vartalostani tuli todella timmi, Eva Longoria kertoi Radar Online -sivustolle.

Täydelliset naiset -tähti valittiin äskettäin Pepsi-virvoitusjuoman mainoskasvoksi. Kaunottaren mukaan virvoitusjuomat ovat aina olleet hänen paheensa. Eva nimittäin rakastaa etenkin limonadien tuoksua, makua ja kuplia. Hän pitää myös äänestä, joka syntyy limutölkin avaamisessa.

Longoria on ollut naimisissa kahdesti. Vuonna 2004 hän erosi silloisesta näyttelijämiehestään Tyler Christopherista kahden vuoden avioliiton jälkeen. Longorian avioliitto koripalloilija Tony Parkerin kanssa kesti vuoden pidempään. Longoria ja Parker erosivat yllättäen vuoden 2010 lopulla, kun koristähden huhuttiin pettäneen vaimoaan.