Naisopettajalla seksisuhde 16-vuotiaan oppilaan kanssa – heti potkut

Ohhoh! · Neea Jokinen

Maailmalla on tullut tänä vuonna ilmi jo useita tapauksia, joissa koulujen opettajat ovat ahdistelleet seksuaalisesti oppilaitaan. Uutisoimme äskettäin eräästä amerikkalaisesta naisopettajasta, joka harrasti alaikäisen oppilaansa kanssa yli 300 kertaa seksiä.

Nyt eräs Yhdysvaltojen Pennsylvaniassa asuva naisopettaja on joutunut hyvästelemään opetusuransa. 41-vuotias Kimberly Larkin -niminen nainen nimittäin jäi kiinni seksisuhteesta alaikäisen oppilaansa kanssa. Lisäksi naisopettaja tarjoili ja osti teinirakastajalleen usein alkoholia.

Paradise School of Boys -koulussa opettanut nainen joutui poliisien syyniin, kun eräs 16-vuotias teinipoika paljasti viranomaisille olevansa seksisuhteessa opettajansa kanssa. Kimberly Larkinin mukaan heidän suhteensa alkoi siitä, kun naisopettaja halusi auttaa teinipoikaa työpaikan etsimisessä. Romanssi eteni suuteluhetkistä sänkyyn ja vehtailua kesti kuukauden verran.

Opettaja kertoi oikeudessa, että hän harrasti seksiä pojan kanssa hänen ex-aviomiehensä kotona, kavereiden luona ja motelleissa. Hän kertoi myös ostaneensa ja tarjonneensa teinipojalle alkoholia. Lyhyt romanssi päättyi, kun teinipoika alkoi deittailemaan erästä tyttöä. Eron jälkeen teinipoika kertoi seksisuhteesta ja narautti naisopettajan poliiseille. York Daily Record -sivuston mukaan nainen voidaan tuomita vankilaan teostaan.