Alexandra Burke on näyttävä seksipommi

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Britannian X Factor -kykyjenetsintäohjelma teki pari vuotta sitten Alexandra Burkesta tähden. Sittemmin hänestä tuli myös historian toinen naissooloartisti, joka on myynyt singlellään Britanniassa yli miljoona kappaletta. Kyseessä on hänen esikoissinglensä Hallelujah, joka on cover-versio Leonard Cohenin klassikosta.

Alexandra Burke seurustelee nykyisin jalkapalloilija Jermain Defoen kanssa. 23-vuotias kaunotar on viime aikoina ikuistettu kameroille rohkeassa asussa useissa ei tilanteissa.Kuva: SplashKuva: Splash

Alexandra Burke on kertonut julkisesti, ettei hän ole kovinkaan tyytyväinen nykyiseen vartaloonsa, koska hänellä ei ole juurikaan esimerkiksi rintoja. Vuonna 2009 kaunotar alkoi seurustelemaan lapsuudenystävänsä Nicholas Sagarin kanssa. Pari vuotta kestänyt suhde päättyi kuitenkin eroon etäsuhdeongelmien takia.