Rihanna ei osaa lomailla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Rihanna nähdään parhaillaan valkokankailla Battleship-toimintaelokuvassa, jossa neitokainen näyttelee Raikes-nimistä sotilasta. Rihanna treenasi taannoin vartalonsa huippukuntoon taistelukohtauksia sisältävän elokuvan kuvauksia varten. Lue elokuvan arvostelu tästä.

Rihanna vietti tämän vuoden alussa pitkän rantaloman Havaijilla. Nyt levyjä toisensa perään julkaiseva poptähti kertoi, ettei hän osannut rentoutua luksuslomallaan. Laulajan mukaan hän nimittäin mietiskeli jatkuvasti työntekoa ja tunsi olonsa kamalaksi. Unelmaloman aikana neitokainen tunsi olevansa vastuuton, koska hän nautti vapaa-ajasta työnteon sijaan.

– Unelmoin lomamatkastani koko viime vuoden. Sitten kun vietin sitä, tunsin oloni kamalaksi. Mietin jatkuvasti uraani ja työntekoa. Tunsin, että tulen hulluksi, Rihanna kertoi Elle-lehdelle.

Rihanna kertoi kuitenkin kokeneensa trooppisella lomallaan ikimuistoisen tapahtuman. Hän nimittäin uiskenteli haiden seassa. Laulajan mukaan haiden seassa polskuttelu oli spontaani ja uhkarohkea teko. 

Rihanna on markkinoinut uutta Battleship-elokuvaansa ahkerasti maailmalla ja hänet on kuvattu punaisella matolla muun muuassa Japanissa. Taannoin Rihannan kerrottiin olevan kiinnostunut esittämään edesmennyttä poplaulajaa Whitney Houstonia tämän elämäkertaelokuvassa. Supertähti joutuu kuitenkin kilpailemaan roolista vaikuttavien nimien kanssa, sillä myös muun muassa Jennifer Hudson, Vivica Fox, Brandy ja Jordin Sparks ovat ehdolla rooliin.