Spring Break valtaa viikonloppuna Rukan – tältä näytti viime vuonna

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kuusamon Rukalla järjestettävä perinteinen Ruka Spring Break -tapahtuma järjestetään Kuusamossa ensi viikonloppuna 20. -22. huhtikuuta. Kahdeksatta kertaa järjestettävä rinnekansan kevätjuhla tuo Rukan rinteille ja ravintoloihin sankan joukon bilekansaa sekä kuumimpia musiikki- ja urheilutähtiä.

Ruka Spring Break -tapahtumassa esiintyvät ulkolavalla muun muassa Jukka Poika, Stache, Birdy, Reckless Love ja Gracias. Pisteessä viihdyttävät Looptroop Rockers sekä Disco Idiots ja Wanna look like an idiot –bileet.

Viikonlopun ohjelmassa on päivisin Battery Parkissa esimerkiksi monoski-pujottelua ja freestyle motocross -esityksiä. B-Unit ja Battery Sisters kisailevat lisäksi keskenään sessareiden merkeissä. Pisteen ulkolavalla saadaan sen sijaan nauttia rennosta livemusiikista ja osaltaan vauhdista vastaa motocross-tähti Jussi Seljas.