Captain America -tähti: ”Metsä tuo hullun puoleni esiin”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Suositusta Not Another Teen Movie -teinielokuvasta kuuluisuuteen singahtanut Chris Evans on noussut etenkin naiskatsojien mieleen lukuisten elokuvarooliensa myötä. Tänä vuonna näyttelijäkomistus nähdään The Avengers -elokuvassa muun muuassa Scarlett Johanssonin ja Chris Hemsworthin rinnalla.

Chris Evans matkusteleekin parhaillaan elokuvan markkinointikiertueen merkeissä. Nyt 30-vuotias tähti paljasti itsestään erikoisen piirteen, nimittäin komistus kertoo villiintyvänsä täysin päästessään luontoon. Mies tulee omien sanojensa mukaan metsässä hulluksi, ja toteuttaa erilaisia persoonallisia vinkeitään yksin ollessaan.

– Pitkän aikaa toivoin joululahjaksi vain kirjoja, jotka kertoivat metsässä selviämisestä. Metsä tuo hullun puoleni esiin ja sekoan. Laulan ja tanssin, teen kaikkea hullua p*skaa, kertoo Chris Evans Breaking News -sivustolle.

Evans teki 18-vuotiaana itselleen lupauksen, että asuisi 25 ikävuoteen mennessä täysin metsässä. Tämä ei kuitenkaan toteutunut. Menestyksellisen Hollywood-uransa johdosta mies ei ehdi metsään nykyisin läheskään niin usein kuin haluaisi. Nyt Evans ottaa inspiraationsa näyttelemisestä, jossa hän voi myös toteuttaa itseään hulluilla tavoilla.

Bostonissa varttunut Chris Evans nähtiin viime vuonna Captain America: The First Avenger -elokuvassa, jonka roolityöstä hän sai suitsutusta niin yleisöltä kuin kriitikoiltakin. Hänet tunnetaan muun muuassa elokuvista Fantastic Four, Sunshine, Cellular, What’s Your Number ja The Nanny Diaries. Näyttelijän uransa ohella tähti tekee työtä myös hyväntekeväisyyden parissa.