Britannian ”Rihanna” sivaltaa: Cheryl Cole laulaa minun tähteitäni!

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Brittiläinen laulajatar Rita Ora on niittänyt viime aikoina suosiota uudella R.I.P. -musiikkivideollaan. Britannian Rihannaksikin tituleerattu nainen kuuluu r&b-musiikin nouseviin tähtiin. Tummaääninen laulajatar on taustaltaan Kosovon albaani.

Rita Ora tekee parhaillaan debyyttialbumiaan, josta tähti on jo julkaissut singlen How We Do (Party). Nyt kaunotar kertoo kilpailijansa Cheryl Colen laulavan hänen tähteitään. Rita Ora nimittäin hylkäsi Call My Name -kappaleen, joka on Colen pian julkaistava uusi single. Calvin Harrisin tuottama kappale ei kelvannut r&b-tähdelle, koska se oli hänelle liian dancetyylinen.

– Kuulin Call My Name -kappaleesta aikoja sitten, koska sitä tarjottiin ensin minulle. Cheryl Cole laulaa minun tähteitäni. Torjuin kappaleen, koska en pitänyt siitä. Haluan tehdä muista poptähdistä erottuvaa musiikkia, jotain mikä tuntuu minulta, kertoo Rita Ora The Sun -lehdelle.

Vaaleahiuksisen r&b-lupauksen ura lähti nousukiitoon, kun musiikkimoguli Jay-Z signeerasi laulajan Roc Nation-levymerkilleen. Ora on sittemmin esiintynyt Craig Davidin, Draken, Jay-Z:n ja Tinchy Stryderin musiikkivideoilla. Laulajatar pyrki vuonna 2009 Euroviisuihin edustamaan Britanniaa, mutta vetäytyi kilpailuista, koska ei uskonut olevansa valmis.