Rocktähti tuli kalliiksi – 1 400 poliisia pestattiin turvatoimiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

The Beatles -yhtyeessä 1960-luvun alkupuolella maailmanhistorian suosituimpien rocktähtien joukkoon noussut Paul McCartney käväisi äskettäin konsertoimassa myös Suomessa. Äskettäin hän vieraili Kolumbiassa harvinaisen massiivisten turvatoimien saattelemana.

Bogotan kaupungissa kahden päivän ajan vierailleen 69-vuotiaan tähden ja hänen 51-vuotiaan vaimonsa turvallisuudesta vastasi valtava joukko ammattilaisia, sillä Daily Mirrorin mukaan häntä ympäröi varsinainen ”poliisimuuri”, jossa oli mukana yhteensä 1.400 poliisia.

Kaupunki on yksi maailman rikollisimmista, ja Paul McCartney lennätettiin kaupunkiin ja sieltä pois normaalin lentokentän sijaan sotilaslentokentältä. Lehden haastatteleman nimettömänä pysyneen lähteen mukaan Macca oli suurin maassa koskaan vieraillut julkkis. Vierailuun ei kohdistunut tiettäviä uhkia, mutta viranomaiset eivät halunneet ottaa riskejä.