Kaley Cuoco lomaili bikineissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Grammy-gaalassa rohkeilla poseerauksillaan taannoin huomiota saanut televisiokaunotar Kaley Cuoco ei lukeudu seuratuimpiin julkkiskaunottariin, mutta nyt hänen lomakuvansa on noteerattu viihdelehdissä ympäri maailmaa.

Neitokainen lomailee parhaillaan Karibialla Anguillan luksussaarella, jonka maisemia hän on itsekin avoimesti äimistellyt Twitter-blogissaan. Samalla Kaley on julkaissut joukon kuvia, joissa hän poseeraa ystävineen bikineissä.

26-vuotias Kaley Cuoco tunnetaan Suomessakin suositun Teinitytön kasvatusopas -televisiosarjan tähtenä. Hän on lisäksi tehnyt uraa muiden muassa Rillit huurussa, Siskoni on noita ja Pako. Hänen uransa näyttelijänä sai alkunsa vuonna 1992 ensi-iltansa saaneesta Quicksand-televisioelokuvasta. Cuoco paljasti taannoin haastattelussa olevansa äärimmäisen huono kuljettamaan kaikenlaisia moottoroituja kulkupelejä ja joutuneensa niiden kanssa lukuisiin onnettomuuksiin.