Ninjakissat naurattavat verkossa – katso hulvaton kuvakooste

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Uutisoimme aiemmin tässä kuussa kung fu –sammakosta, jonka hauskat liikkeet ikuistettiin kameralle Väli-Amerikassa. Kuvissa nähdään, kuinka sammakko seisoo raajat levällään kuin valmiina iskemään vastustajaansa. Nyt verkossa naurattaa hulvaton kuvasarja ninja-kissoista.

Kuva: Pinterest.com/raffienda/

Kuvissa nimittäin nähdään veikeitä otoksia kissoista, jotka muun muuassa seisovat kameran edessä taisteluasennossa. Eräässä kuvassa nähdään vaaleanruskea kissa, joka näyttää harjoittelevan kung fu –liikkeitään pihamaalla. Kuvasarjassa nähdään myös kuva mustavalkoisesta kissasta, joka istuu sohvalla tassut hauskassa asennossa.

Kuvakoosteeseen on myös lisätty video kissasta, joka näyttää olevan mestari naamioitumisessa. Videolla nimittäin nähdään, kuinka kissa on piiloutunut nurmikolla kasvien alle. Piiloutunut kissa pelästyttääkin toden teolla kissakaverinsa, joka kävelee naamioituneen karvaturrin ohitse.