Sacha Baron Cohenin uusi hahmo valloitti Sydneyn

Viihdeuutiset · Stara.fi

Lukuisista hulvattomista rooleistaan tunnettu koomikko Sacha Baron Cohen on aiheuttanut pariinkin otteeseen hämmennystä Oscar-gaalassa sekoillessaan punaisella matolla rooliasussaan. Nyt hänen tuorein hahmonsa Diktaattori on valloittanut Sydneyn Australiassa.

Ali G, Borat ja Bruno -rooleistaan tuttu Sacha Baron Cohen näyttelee tulevassa The Dictator -elokuvassaan kuvitteellisen lähi-idän valtion Wadiyan johtajaa amiraalikenraali Aladeenia. Hahmon esikuvaksi epäillään edesmennyttä diktaattori Sadam Husseinia. Nyt elokuvan lehdistötilaisuus järjestettiin Sydneyssä, jossa päätähti sonnustautui luonnollisesti rooliasuunsa. Autenttisuuden vuoksi ympärillä oli luonnollisesti sankka joukko naispuolisia avustajia.

Sacha Baron Cohen avioitui viime vuonna näyttelijätär Isla Fisherin kanssa. Pari vihittiin salaa heidän Pariisin matkallaan. Pariskunta oli sitä ennen seurustellut kahdeksan vuoden ajan ja heillä on yhteinen tytär. Parin huhuttiin menevän naimisiin jo neljä vuotta sitten. Fisher tunnetaan muun muassa roolistaan elokuvassa Himoshoppaajan salaiset unelmat.