Liian nopea orgasmi? Näinkin miehet voivat pidentää suoritustaan sängyssä

Lifestyle · Neea Jokinen

Moni mies on varmasti joskus tuntenut olonsa noloksi seksin aikana, kun orgasmi onkin tullut ennen aikojaan. Nyt Mademan-sivusto on listannut miehille vinkkejä, joiden avulla mies voi onnistua viivyttämään orgasmin tuloa ja karistaa ”minuuttimiehen” maineen.

Verkkojulkaisun mukaan miehen kannattaa ajatella seksin aikana erittäin vanhaa ja rumaa alastonta naista, jos hän haluaa viivyttää orgasmin tulon. Mies voi ajatella esimerkiksi Hohto-elokuvassa nähtyä naista, joka muuttuu kylpyhuoneessa kammottavan näköiseksi ruumiiksi.

Orgasmin viivyttäjänä voi toimia myös ajatus mullan syömisestä. Mullan syöminen voi nimittäin pidentää seksihetkeä etenkin niillä miehillä, jotka ovat tarkkoja ruokavaliostaan. Orgasmin viivyttäjien kannattaa myös kokeilla hukkumisen ajattelemista seksin aikana, sillä sen aiheuttama paniikin tunne voi viivyttää orgasmin tuloa.

Sivusto on listannut vinkkeihin myös ajatuksen mätänevistä eläimen jäännöksistä. Mies voi nimittäin harrastaa seksiä yllättävän pitkään, jos hän ajattelee muhinoinnin aikana esimerkiksi kuolleiden eläinten maassa lojuvia sisälmyksiä. Joillekin miehille ajatus muun muuassa neulan pistämisestä kiveksiin voi toimia orgasmin viivyttäjänä hyvinkin tehokkaasti.