Huh, näistä perhekuvista ei mitalia ansaittaisi: ”Mitä vanhemmat ajattelivat?!”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Mielipidepalstoilla nähdään usein tekstejä, joissa pohditaan muun muuassa kotiintuloaikojen merkitystä lasten kasvatuksessa. Jotkut vanhemmat esimerkiksi vannovat vapaamman kasvatuksen puolesta.

Nyt verkossa on julkaistu hulvaton kuvasarja, jossa nähdään kuinka lasten vapaa kasvatus on mennyt hieman liian pitkälle. Kuvissa nimittäin nähdään muun muuassa pieniä lapsia, jotka juovat olutta. Katso kuvat tästä.

Eräässä otoksessa lastenrattaissa istuva vauva pitää olutpulloa suussaan kaksin käsin, kun taas eräässä toisessa kuvassa vauva juo olutta miehen avustuksella. Härskissä kuvasarjassa nähdään myös muun muuassa pikkutyttö, joka näyttää kameralle kansainvälistä käsimerkkiä koiransa vieressä. Kuvien kammottavimmasta päästä on eräs otos tyttölapsesta, jolla on yllään miehen sukupuolielimeen viittaava t-paita.