Lady Bikini jyrähtää: ”En tarjoa mitään seksipalveluja!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme aiemmin kuinka tamperelaiset ovat jo jonkin aikaa saaneet niin halutessaan tilata kotiinsa tai vaikkapa toimistolle siivoojan, joka suoriutuu tehtävistään tavallista paljastavammassa asussa tai jopa kokonaan alastomana. Tarjotuista palveluista on ollut liikkeellä myös vääriä luuloja.

Nyt Lady Bikini haluaa korjata vääriä oletuksia, sillä monet asiakkaat olettavat hänen tarjoavan siivouksen ja silmänruoan lisäksi myös hieman pidemmälle meneviä palveluita. Näin asia ei kuitenkaan ole.

– Totta kai hyvin monet olettavat, että tässä kenties tarjotaan ja myydään jotain sellaista mitä ei ole nettisivuilla ilmoitettu. Kun multa kysytään, että saisko sitä tai tota ja vähän extraa, niin mä sanon vain ystävällisesti, että meiltä ei sitä saa ja että me ei myydä eikä tarjota tällaista. Suomeksi sanottuna ei minkäänlaisia seksipalveluja, Lady Bikini korostaa.

Seksipalveluja ei siis tarjota, mutta siivouksen saralla palvelujen kirjo on laaja.

– Kyllä. Mennään vähän asiakkaiden tarpeiden mukaan, että minkälaista kohdetta ja minkälaista siivottavaa on. Teemme myös autojen käsinpesut ja vahaukset sekä sisäsiivoukset. Kesällä saatetaan bikineissä pihalla pestä.

Alastomana vieraassa asunnossa työskenteleminen voi aina olla riski, mutta tässä tapauksessa riskit on otettu huomioon ja niihin on varauduttu asianmukaisesti.

– Tähän saakka kokemukset ovat olleet hyviä. Asiakkaat ovat olleet verrattain asiallisia kaikki, eikä ole tullut vielä mitään tilannetta. Tottakai kun on kysymys tällaisesta työstä, niin siinähän täytyy ottaa huomioon hyvin monenlaisia asioita ja kaikki riskit kartoitetaan. Olen varautunut moninaisilla eri tavoilla näiden tilanteiden varalle.

Lisätietoja: Siivouspalvelu Lady Bikini