Opettaja valehteli lapsensa olevan kuolemansairas – uskomaton syy

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Maailmalla on viime aikoina jäänyt ennätysmäisen paljon kiinni huijareita, jotka ovat valehtelemalla saaneet esimerkiksi työpaikaltaan korvauksia. Nyt eräs 31-vuotias naisopettaja on joutunut oikeuden eteen, kun hän jäi aiemmin tänä vuonna kiinni törkeästä valehtelusta ja huijauksesta.

Walesin Cwmcarn-koulussa opettanut Kelly Baker nimittäin huijasi kolmevuotiaan lapsensa olevan kuolemansairas, jotta hän saisi työpaikaltaan palkallista lomaa. Nainen väitti, että hänen poikansa oli vaipunut koomaan syöpäsairauden takia. Opettaja oli myös huijannut isänsä kuoleman, jotta hän saisi lomaa töistä.

Lisäksi nainen oli väärentänyt tietokoneellaan sairastodistuksia, joihin hän oli tekaissut lukuisia sairauksia saadakseen lomaa. Kelly Baker oli muun muuassa väittänyt, ettei hän pääse töihin virtsatietulehduksen takia. The Sun -lehden mukaan pienen lapsen äiti oli myös kertonut työnantajalleen tarvitsevansa lomaa rahaongelmien ja stressin takia.

Jatkuvasti töistä lomaileva nainen sai potkut työpaikaltaan joulukuussa. Opettajan huijaus paljastui, kun hänen epäilyttävistä toimistaan aloitettiin potkujen jälkeen tutkinta. Poliisit pidättivät petoksen tehneen naisen kolme kuukautta myöhemmin. Tutkinnan aikana poliisi sai selville, että Kelly Baker oli väärentänyt myös työnhakupapereitaan. Hänet voidaan tuomita vankilaan petoksestaan.