Hittisarjan talo myynnissä – hintapyyntö vain 358 000 euroa

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Suositun Vampyyripäiväkirjat-televisiosarjan tapahtumat sijoittuvat fiktiiviseen Virginiassa sijaitsevaan Mystic Falls -kaupunkiin. Hittisarjaa kuvataan Georgian Covingtonissa, jonne tuotantoyhtiö on lavastanut lukuisia televisiosarjan tapahtumapaikkoja.

Nyt Vampyyripäiväkirjat-ohjelmasta tuttu omakotitalo on myynnissa. Näyttelijätär Nina Dobrevin tähdittämän Elena Gilbert -roolihahmon kodista pyydetään 450.000 dollaria, eli noin 358.000 euroa. Omakotitalossa on kuvattu lukuisia sarjan kohtauksia ja seinien sisällä on liikkunut tuotantotiimin lisäksi muun muuassa näyttelijät Ian Somerhalder, Paul Wesley, Steven R. McQueen ja Candice Accola. Katso kuvat talosta tästä.

Vampyyripäiväkirjat-televisiosarja on tehnyt sen päätähdistä seurattuja julkkiksia. Lost-ohjelmasta tuttu Ian Somerhalder on muun muuassa kerännyt itselleen jo yli kaksi miljoonaa seuraaja Twitter-palvelussa. Sarjan naistähti Nina Dobrev on puolestaan voittanut useita Teen Choice -palkintoja roolistaan.