Jennifer Nicole Lee muuttui radikaalisti parissa vuodessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Supermallien ja julkkisnaisten lisäksi viihdelehtien otsikoissa on viime kuukausina alkanut näkyä aikaisempaa enemmän myös fitness-malleja niin Suomessa kuin ulkomaillakin. Parhaillaan amerikkalainen Jennifer Nicole Lee tekee kovaa nousua julkkiskaartiin.

Jennifer Nicole Lee on saanut suitsutusta treenatusta vartalostaan, jossa ei paparazzikuvien perusteella näytä olevan ainuttakaan liikakiloa. 36-vuotias kahden lapsen äiti ei ole kuitenkaan aina ollut fitness-kunnossa. Nyt hän on itse julkaissut verkkosivuillaan muutama vuosi sitten ikuistettuja valokuvia, joissa hän on huomattavasti pyöreämmässä kunnossa. Tuoreita kuvia voit katsoa esimerkiksi tästä.

Kuva: Jennifer Nicole Lee

Jennifer Nicole Lee laihdutti peräti 30 kiloa poikiensa syntymän jälkeen ja aloitti uran fitness-harjoittelun parissa. JNL-nimelläkin tunnetulla kaunottarella Edward-aviomiehensä kanssa poikalapset Jaden ja Dylan. Miamissa asuva kuntomimmi nimettiin viime vuonna Splash Online -sivuston parhaimpien bikinikaunottarien joukkoon.

Kuva: Jennifer Nicole Lee