Anne Hathaway käänsi päät bikineissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-tähti Anne Hathawayn ura on ollut viime aikoina noususuunnassa. Hänet valittiin esimerkiksi Batman-elokuvan jatko-osaan kissanaisen rooliin. Taannoin leffatähden hiustyyliä ihmeteltiin ympäri maailmaa, sillä Anne oli yllättäen ajellut hiuksensa lyhyiksi.

Hiukset lähtivät Les Miserablesin uuden elokuvaversion kuvauksia varten. Uuden hiustyylin takia Anne Hathaway joutui lopulta siirtämään tulevalle kesälle kaavaillut häänsä toiseen ajankohtaan. Lehtitietojen mukaan häät voidaan joutua siirtämään jopa vuoen 2013 loppupuolelle saakka. Nyt Anne on bongattu pitkästä aikaa bikineissä, kun hän nautti aurinkoisesta päivästä uimarannalla yhdessä äitinsä kanssa.

Anne Hathaway kertoi taannoin kasvissyöjänä olemisen tuottaneen hänelle ongelmia Britannian-vierailuillaan. Näyttelijätär kertoi käyneensä Britanniassa ensimmäisen kerran 19-vuotiaana kuvaamassa elokuvaa. Hän kertoi, ettei siihen aikaan maassa otettu tarpeeksi huomioon kasvissyöjiä. 28-vuotias tähti kertoi kuitenkin olevansa nyt tyytyväisempi maan ruokakulttuuriin kuin kymmenen vuotta sitten.