Facebookin perustaja ökyilee – playboy-elämää, shampanjaa ja supermalleja

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suurin yhteisömedia Facebook lähentelee hiljalleen jo miljardin käyttäjän haamurajaa, ja siinä samalla yhtiön arvo on kohonnut tähtitieteelliseksi. Se onkin tehnyt palvelun perustajista superrikkaita. Mark Zuckerbergin lisäksi myös toinen perustaja Eduardo Saverin on nykyisin ökyrikas.

Rikkaasta brasilialaisesta perheestä tuleva 30-vuotias Eduardo Saverin oli jo ennen Facebookia rikas, ja nykyisin hänen omaisuutensa on noin kaksi miljardia dollaria. Hän asuu Singaporen luksusalueella sijaitsevassa penthousessa ja ajelee Bentley-autolla. Kaupungin yöelämässä hän viihtyy vain eksklusiivisimmissa klubeissa yhdessä muiden ökyrikkaiden ja supermallien kanssa.

Daily Mail -lehden mukaan Eduardo Saverin nähtiin viime vuoden elokuussa St. Tropezissa, jossa hän käytti yhdessä illassa jopa 50.000 dollaria pelkästään shampanjaan. Seurana hänellä oli jopa kymmenen huippumallia. Saverin on mukana Facebookin lisäksi myös Rachel K -kosmetiikkayhtiössä.