Twilight-fanitus meni jo liian pitkälle? Jättimäinen tatuointi ihmetyttää

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Maailmalla tavanomaisten tatuointien suosio on kasvanut valtavasti viimeisen kymmenen vuoden aikana. Ihmiset saattavat esimerkiksi tatuoida vartaloonsa suuren kuvan idolistaan tai jostain viihdemaailman ilmiöstä. Nyt verkossa on noussut uutisotsikoihin eräs nainen, joka tatuoi selkäänsä viime vuonna valtavan tatuoinnin.

49-vuotias Cathy Ward on nimittäin tatuoinut selkäänsä jättimäisen Twilight-tatuoinnin. 3.000 dollaria, eli noin 2.400 euroa, maksaneessa tatuoinnissa nähdään muun muuassa vampyyrisarjan tähdet Robert Pattinson, Taylor Lautner ja Kristen Stewart. Naisen mukaan hän hankki tatuoinnin ilmaistakseen syvän arvostuksensa kyseistä vampyyrisarjaa kohtaan. Katso kuvat tästä.

Cathy Wardin mukaan toinen syy tatuoinnin hankkimiseen oli se, että hän laihtui huimasti Twilight-fanituksensa takia. Nainen nimittäin uppoutui niin syvälle vampyyrisarjan elokuviin ja kirjoihin, että hän pysyi poissa jääkaapilta. Cathy Ward käyttikin rahansa Twilight-tuotteisiin herkkujen sijaan. Oddity Central –sivuston mukaan nainen haaveilee siitä, että hänen kätensäkin tatuoidaan Twilight-vampyyrielokuvia muistuttavilla kuvilla.