Jada Pinkett Smithin olisi ehkä kannattanut peittää rintamus

Viihdeuutiset · Stara.fi

Supertähti Will Smithin vaimo Jada Pinkett Smith luotsaa nykyisin aikamoista tähtikatrasta, sillä koko perhe on suuntautunut viihdelalle. Taannoin julkkispari oli erohuhujen kohteena, kun vaimon väitettiin pettäneen Marc Anthonyn kanssa.

Nyt Jada Pinkett Smith on poseerannut kuvaajille saapuessaan julkkisjuhliin Cannesin elokuvafestivaaleilla. Hän oli pukeutunut poikkeuksellisen paljastavaan asuun, joka ei kuitenkaan päässyt oikeuksiinsa hänen rintavarustuksellaan.

Stara tapasi koko Smithin perheen taannoin Oslossa Karate Kid -elokuvan ensi-iltajuhlissa. Siellä Jada Pinkett Smith muisteli kyyneleet silmissä Jaden-poikansa leffaprojektia. Erityisen vaikeaksi projektin teki se, että äiti ja isä olivat samalla elokuvan tuottajia. Pojan hyvinvointi muodostuikin projektissa hyvin tärkeäksi.

– Se oli koko projektin suurin kysymys. Jackie Chan halusi varmistaa koulutuksella, että Jaden osaisi tietyt tekniikat jo ennen kuvausten alkamista. Se oli luultavasti elämäni rankinta katsottavaa. Oli aikoja, jolloin Jaden oli kyyneleet silmissä ja äitinä halusin keskeyttää kaiken. Se ihmetytti minua niin, että kyyneleet tulevat silmiini nytkin kun muistelen sitä. Hän todellakin halusi tehdä sen ja äitinä minun piti ymmärtää astua sivuun, Jada Pinkett Smith kertoi Staralle.