19-vuotias Miley Cyrus avautui seksielämästään: ”Upeaa ja kaunista”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Hannah Montana -sarjan näyttelijänä ja laulajana miljoonien tyttöjen idoliksi noussut Miley Cyrus on ollut viime aikoina otsikoissa lähinnä muuten kuin töidensä merkeissä. 19-vuotias teinitähti on ollut viime aikoina esillä rohkeiden asujensa ja lemmikkiensä merkeissä.

Nyt Miley Cyrus on paljastanut The Converstation -ohjelmassa otteita omasta seksielämästään. Kaunotar kertoi myös ohjelman juontajalle Amanda de Cadenetille, että hänen mielestään seksistä pitäisi puhua jo avoimesti lapsille.

– Seksi on ainoa tapa, jolla luoda, ja sen avulla elämä jatkuu maapallolla. Lapsille pitäisi kertoa seksistä. Se on upea ja kaunis asia, kun todella välität kumppanistasi, kertoo Miley Curys haastattelussa.

Tähden mielestä on harmillista, miten monet tytöt vielä määrittävät oman arvonsa seksuaalisten kokemustensa perusteella. Hunger Games -tähti Liam Hemsworthin kanssa seurustelevan Cyruksen mukaan kenenkään ei pitäisi ryhtyä seksiin vain pönkittääkseen omanarvontuntoaan. Kaunottaren mielestä ihmisen arvo määräytyy siinä, miten henkilö näkee itsensä.

Miley Cyrus on joutunut viime kuukausina myös anoreksiahuhujen kohteeksi, sillä hänen hoikistunut vartalonsa on aiheuttanut ihmetystä. Neitokainen on nimittäin kuvattu lähes päivittäin kuntosalilla pilates-harjoittelun parissa. Hän on kuitenkin kiistänyt julkisuudessa vellovat anoreksiahuhut.