Uhkea MTV-kaunotar nautiskeli pienissä uikkareissa – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen julkkiskaunotar Daisy Fuentes ei ole Suomessa ainakaan vielä kovinkaan tunnettu tähti, mutta Yhdysvalloissa ja Latinalaisesa Amerikassa tilanne on toinen. Kuubalaissyntyinen kaunotar on nimittäin nähty lukuisissa televisiosarjoissa ja -ohjelmissa.

Nyt Daisy Fuentes ikuistettiin paparazzien kameroille hänen lomaillessaan Miami Beachilla sekä rannalla että hotellinsa uima-altaalla. Ikäänsä nähden julkkiskaunottaren vartalo on edelleen upeassa kunnossa.

45-vuotias kuubalaissyntyinen Daisy Fuentes on nykyisin Yhdysvalloissa asuva malli ja televisiotähti, joka teki läpimurtonsa MTV-kanavalla ollen aikoinaan kanavan ensimmäinen latinojuontaja. Sitä ennen hän toimi esimerkiksi WNJU-TV -kanavan säätyttönä. Malliuralla Daisy Fuentes on toiminut esimerkiksi Revlonin ja American Expressin mainoskasvona sekä poseerannut lukuisten muotilehtien sivuilla.