Ihmis-Barbie puolustelee teinitytön botox-ruiskeita: ”Hän kärsii otsan hikoilusta”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Brittiläinen Sarah Burge nousi taannoin julkisuuteen, kun hänen kerrottiin antaneen seitsemänvuotiaalle Poppy-tyttärelleen joululahjaksi 10.000 euron arvoisen rasvaimun. Burge tunnetaan kauneusleikkauksiin addiktoituneena perheenäitinä, ja hänelle on annettu julkisuudessa monien operaatioidensa vuoksi lempinimi Ihmis-Barbie.

Nainen on joutunut vastaamaan hurjaan kritiikkiin, koska monet pitävät hänen kasvatustapojaan lapsille haitallisina. Nyt Burge esiintyi Anderson-keskusteluohjelmassa ja puolusti viimeisintä tempaustaan. Naisen kerrotaan antaneen 15-vuotiaalle tyttärelleen botox-hoitoja.

– En antanut hänelle mitään. Tyttäreni on ammattitanssija, ja hän kärsii otsan hikoilusta. Paras ratkaisu ongelmaan on botox-ruiske, mutta en piikittänyt sitä hänelle itse, kertoo Sarah Burge haastattelussa.

Burgen kerrotaan käyttäneen omiin kauneuskirurgisiin operaatioihinsa jo 400.000 dollaria eli 327.000 euroa. 51-vuotias nainen nousi otsikoihin vuonna 2010, kun hän opetti tytärtään Poppya tankotanssimaan. Hänen tiedetään lahjoittaneen tyttärelleen myös lahjakortin rintojen suurennusoperaatioon. Nainen on kuitenkin vakuuttanut, ettei yhtään lahjakorteista tulla käyttämään, ennenkuin hänen tyttärensä täyttää 18 vuotta.