Kolmen nuoren ryhmäseksi päättyi karusti

Ohhoh! · Anna Poikkimäki

Seksuaalisuudella on tunnetusti erilaisia ulottuvuuksia, ja ihmisten mieltymykset ovat jokaisen omia makuasioita. Erikoiset leikit saattavat vaatia etukäteen keskustelua, jotta vältytään vaikeilta tilanteilta.

Nyt eräs seksileikki on mennyt ratkaisevalla tavalla pieleen, koska se päättyi naisen pahoinpitelyyn. Kolme brittiläistä nuorta sopi Facebook-yhteisöpalvelun kautta seksideitistä, jonka aikana kolmikon oli tarkoitus harrastaa ryhmäseksiä. Tilanne lähti kuitenkin käsistä, kun joukon kolmas jäsen kadehti nuoren miehen ja toisen naisen toisilleen osoittamaa huomiota.

Kolmas nainen yritti varastaa nuorukaisen kellon, jonka ansiosta mies alkoi lyödä häntä. Lopulta mies ja nainen pahoinpitelivät ja potkivat kolmatta naista sekä uhkasivat puukottaa häntä ruuvimeisselillä. Joukon mies löi naisuhria myös ruoskalla, kunnes hän onnistui pakenemaan paikalta. Uhri sai tilanteessa kaksi mustaa silmää, Daily Mail raportoi.

Kadulle paettuaan nainen törmäsi kulkijaan, joka hälytti poliisin paikalle, uutisoi Daily Mail -sivusto. Pahoinpitelijät ovat nyt saaneet tuomiot tekosistaan. Mies sai yli vuoden vankeustuomion, kun nainen sai kahden vuoden vankeustuomion. Nainen sai lisäksi 9 kuukautta lisää tuomioonsa, koska hän rikkoi aiempaa ehdonalaista tuomiotaan. Molemmat laitettiin myös seksuaalirikoksen tehneiden henkilöiden listalle 10 vuodeksi.