Miley Cyrus ei käytä rintaliivejä

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Maailman seuratuimpien teinikaunotarten joukkoon lukeutuva Miley Cyrus on ollut viime aikoina otsikoissa rohkeiden asuvalintojensa ja laihtumisensa merkeissä. Hannah Montana -televisiosarjasta tuttu poptähti on kuvattu usein muun muuassa ilman rintaliivejä.

Nyt julkkistähti oli vilauttaa paljasta rintaansa paparazzien kameroille Los Angelesissa. Farkkuihin ja löysään paitaan pukeutunut Miley Cyrus nimittäin juoksenteli kadulla ilman rintaliivejä. Teinitähti yritti pitää rintansa paidan suojissa pitämällä kättään sen päällä. Katso kuvat tästä.

Miley Cyrus paljasti äskettäin The Converstation -ohjelmassa pitävänsä seksiä upeana ja kauniin asiana. Teinitähden mielestä seksistä pitäisi puhua avoimesti lapsille. Popparin mukaan seksi on luomistapa, jonka avulla elämä jatkuu maapallolla.

Miley Cyrus on joutunut viime kuukausina myös anoreksiahuhujen kohteeksi, sillä hänen hoikistunut vartalonsa on aiheuttanut ihmetystä. Neitokainen on nimittäin kuvattu lähes päivittäin kuntosalilla pilates-harjoittelun parissa. Hän on kuitenkin kiistänyt julkisuudessa vellovat anoreksiahuhut.