Söisitkö sinä näissä ravintoloissa? ”Herpes Pizza”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Ravintola-alan yrittäjät lanseeraavat vuosittain monia uusia ruokapaikkoja. Voisi ajatella, että ravintolan hyvällä maulla keksitty nimi olisi myös omiaan houkuttelemaan asiakkaita sisään ruokapaikkaan.

Kaikissa tapauksissa rakkaan yrityksen nimeäminen ei ole kuitenkaan onnistunut toivotulla tavalla, sillä seuraavat ravintoloiden nimet saattavat herättää asiakkaissa kyseenalaisia tuntemuksia. Miltähän mahtaisi maistua ruoka Herpes Pizza -nimisessä pitseriassa, tai Smell Fast Food -nimisessä pikaruokalassa?

Meat Patty Explode the Stomach -ravintolassa saattaisi joutua miettimään, uskaltaako kyseisen paikan ruokaa edes tilata lautaselle. Happy Crack -ravintolan nimen voi myös ymmärtää viittauksena crack-huumeeseen. Kuvaakohan Restoran Fatso -ravintolan nimi sen asiakkaiden ulkoista habitusta?